Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

18. helmikuuta 2011

Ei mennyt ihan putkeen...

Täällä ovat puikot sauhunneet kisan alusta asti, mutta ainuttakaan grammaa ei ole vielä pistetilille tipahdellut! Mistäs sellainen voi johtua?

Ilmeisesti ohuesta langasta palmikkosukkien vääntäminen ei ole maailman nopeinta hommaa. Kukapa olisi arvannut. Kumma kyllä, valmista ei saa myöskään aikaiseksi tekemällä montaa työtä (no, kolmea) yhtä aikaa. Kaikkein vähiten auttaa, kun yksi keskeneräinen työ ei edes kuluta omia grammoja, vaan on työpaikan lankaa ja työpaikan projekti. Hups... tähän kisaan on taidettu lähteä vähän väärillä metodeilla.

Vaikka en voiton kiilto silmissäni ole onnekseni neulonutkaan, on vähän sääli raportoida putoamisesta. Olin niin varma ja vakuuttunut, että ostolakko ei minulle ole mikään ongelma. Eikä se ole ollutkaan - tavallaan. En ole kokenut minkäänlaisia langanostohingutuksia, vaan olen tyytynyt omaan varastooni kaikessa rauhassa... tällä vauhdillahan se ei liian nopeasti ole hupenemassakaan. Sortuminen tai lankeaminen, miksi ikinä sitä kutsutaankaan, tapahtui vähän toisessa muodossa. Olin nimittäin jo jonkin aikaa sitten päättänyt, että haluan osallistua Ilun Handun sukkalankakerhoon kun sellainen seuraavan kerran tulee, ja, no... valitettavasti sellainen tuli nyt.

Olkoon sentään minulle kunniaksi, tämän hamsterikuun kannalta ainakin, että aikaisemasta päätöksestäni huolimatta minä kuitenkin sentään vielä jonkin aikaa harkitsin, ennen kuin ryntäsin suin päin ilmoittautumaan mukaan lankakerhoon. Loppujen lopuksi kuitenkin pysyin päätöksessäni, ja siitä seurannee vääjäämätön hamsterikisasta putoaminen. Harmi.

Vaikka putoankin palkintosijoilta, olisi kiva kuitenkin muutoin vielä osallistua. Katsoa, saanko lopultakaan mitään aikaiseksi. Jos edes nämä yhdet sukat saisin valmiiksi, olisi kulutukseni jo peräti hurjat 100 grammaa! Siinä olisi ihmisille ihmettelemistä, ihastelemisesta puhumattakaan. Yritin tuolta säännöistä lueskella, mutta en löytänyt vastausta, (kaiketi luin tosi huolimattomasti), saanko vielä pyöriä hengessä mukana ja raportoida tekemisistäni, vaikkei niitä enää mihinkään lasketakaan. Kyselen siis apuemolta ja emolta vastausta tähän.

3 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Jos yhtään lohduttaa, sulla ainakin oli laadukas syy pudota. ;)

MariL kirjoitti...

Apuemo ei osaa vastata näihin sääntökysymyksiin, mutta jospa ylihamsteri tämän huomaisi ja kävisi vastaamassa.

Kristel kirjoitti...

Harmillinen putoaminen, mutta Ilun sukkalangat ovat kieltämättä houkuttelevia. :) Hengessä saa roikkua mukana edelleen, grammoja vaan ei enää lasketa eikä palkinnoista pääse osingoille. :)