Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

28. helmikuuta 2011

Nuttu ja sukat

Sain viimein neulotuksi suunnittelulistalta pois nutun. Ohje on Pirkko Tuppuraisen nuttuohje, sillä erotuksella että loin alkuun tuplamäärän silmukoita ja käytin pyöröpuikkoja kainalokorkeuteen asti. Tuli vähän vähemmän kasattavaa ja pystyin paremmin arvioimaan käytettävissä olevan langan määrää. Lankoina kaksi keränloppua Nallea. Painoa valmiilla nutulla on 72 grammaa.

Nutun lisäksi olen saanut valmiiksi villasukat kummipojalle. Lankana on raidallinen 7 veljestä ja koko 41-42. Painoa valmiilla sukilla on 111 grammaa.
Sukkalangasta tuli tehtyä myös yksi neulosputkikukka, painoa 6 grammaa.

Löysin viime viikolla siivotessa valkoisen puuvilla-sekoite kerän, josta ajattelin tehdä sukuun tulossa olevalle kesävauvalle kypärämyssyn. Sain myssystä neulotuksi 5/6 ennen langan loppumista. Myssyntekele on nyt purettu tataisin kerälle odottamaan josko löytäisin jemmasta lisää samaa lankaan (varastoissa ollut valkoisen lisäksi myös vaaleanvihreää ja vaaleanruskeaa).

1 kommentti:

MariL kirjoitti...

Taidat saada tämän blogin täsmällisimmän kuluttajan tittelin - yhteissaldosi on tasan 500 grammaa! :D Grammat merkitty näistäkin viimeisistä. Tuo kukka on muuten aivan ihana! :)