Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

28. helmikuuta 2011

Loppurutistus


Ensimmäistä kertaa neuloin näin paksusta langasta villatakin ja tuli samalla myös nopeusennätys. Neljä vuorokautta rutistusta ja tuloksena päänsärky ja selkäjumi. Sekä Iced Knittystä. Lankana Mambo ja puikot upouudet 7mm KnitProt 150cm kaapelilla. Aloitin 80cm Novitalaisilla ja olispa jäänyt tekemättä liian lyhyellä ja jäykällä kaapelilla. Erityisesti tuo kaulus vaati pitkän kaapelin, ehkä 120 senttisillä olisi voinut pärjätä.

Kulutus 800g! Ekaa kertaa hamstereissa yli kilon, mutta aiemmin on paksuin lanka ollut varmaan jotain seiskaveikan paksuista. Tällä tahdilla jos olisi koko hamsteroinnin mennyt, olisi saanut 5,6kg rikki! :D

Kiitos Marille apuemoilusta, tässä blogissa oli mukavan kannustava tunnelma ja tietysti myös Kristelille kiitokset järjestämisestä!

2 kommenttia:

rusina kirjoitti...

Vau, mikä loppukiri! Hurraa!

MariL kirjoitti...

Kyllä tuon grammamäärän ja kauniin neuleen eteen kannattaa jo vaikka kärsiä vähän jumiutuneista hartioistakin - ja nythän pääsee maaliskuussa vähän lepuuttamaan itseäään ja puikkojaan. :) Onnittelut kilon ylityksestä, se on aina huomionarvoinen saavutus! :) Grammat merkitty.