Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

27. helmikuuta 2011

Viimeisiä valmiita

Onkohan tässä nyt hieman loppukirin makua :) No kun en reissujen vuoksi aina viitsinyt raahata mukana suuria määriä lankaa, aloitin aina uuden työn ja viikonlopun aikana olen sitten viimeistellyt niitä.

Ensimmäisenä pari kokeilua isöäidin neliöstä, lankana seiskaveikka ja painoa 27 g yhteensä. Näitä olisi tarkoitus jatkaa ja tehdä kaverin syntyvälle ttölle peitto lahjaksi. Onneksi aikaa on vielä toukokuulle.

Seuraavana valmistuivat polvisukkien langanjämistä kokoa 23 olevat sukat tytölleni, lankaa kului 57 g. Nyt voi sitten äiti ja tyttö pistää samanväriset sukat jalkaan :)

Näistä sukista olikin jo aikaisemmin postaus, mutta tässä vielä kuvan kanssa.
Alennuskorista ostetusta Temposta syntyi omalla mallilla pipo, joka kerrankin sopii omaan päähän hyvin. Tätä tulee varmasti pidettyä paljon. Lankaa kului kokonaiset 63 g.
Sitten vielä viimeisenä pöllöneule ylhäälä alaspäin neulottuna. Tällä tavalla tulee varmasti tehtyä jatkossakin neuleita, kun inhoamiani saumoja ei ollut yhtään. Lankana Novitan villa/bambu ja lankaa kului 124 g. Malli ei ollut yhtään innostunut sovittamisesta ja uudestaan en lähtenyt kiusaamaan lankojen päättelyn jälkeen.

Yhteensä siis uusia töitä 5 kpl ja painoa 271 g. Tässä olivat minun osaltani kaikki hamsterikuun työt. Lähden huomenna aikaisin työreissulle ja totesin, että sinne en ota pääteltäviä mukaan. Tavoite puolesta kilosta tuli saavutettua, joten en voi olla muuta kuin tyytyväinen kuukauteen.

1 kommentti:

MariL kirjoitti...

Hieno hamsterikuun tulos! Grammat laskettu.