Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

28. helmikuuta 2011

Lanka loppui! :)

Täällä on saatu virkattua vielä viimeiset hamsterigrammat, eikä mennyt edes tiukille, kun ennen kymppiuutisia oltiin jo valmiina. :)
Sytomyssyjä, joista kaksi lasten ja yksi aikuisen kokoa, lankana Novitan Puro Batik. Moniväriseen lasten myssyyn lankaa meni 28 g, sinikirjavaan lasten myssyyn 41 g ja sinikirjavaan aikuisten myssyyn 53 g.

Lankahamsterikuukauden alkajaisiksi asetin itselleni vaatimattoman tavoitteen tuhota kuukaudessa koko lankavarastoni loppuun. Ja näin kävi, sillä kulutusta tuli tälle kuulle 2273 grammaa, eikä yhtään lankaa jäänyt lankakopan pohjalle enää pyörimään! :) Tai no, jäi sinne noin 5 kpl sellaisia 5-10 cm langanpätkiä, mutta sitäkin langanpätkälaatikkoa jouduin verottamaan esimerkiksi tänä iltana, jotta sain näihin sytomyssyihin kiinnitettyä koko- ja pesuohjelaput. :) Meillä ei langanpätkiä heitetä koskaan roskiin, vaan talletetaan juuri tähän langanpätkälaatikkoon, josta sitten otetaan tarvittaessa. Vaikka ei siellä todellakaan niitä pätkiä paljon ole, kun olen niin tehokas käyttämään langat viimeistä senttiä myöten itse projekteihin. ;) Näissäkin myssyissä on noita kukkia juurikin siksi, etten halunnut jättää mitään nöttösiä jäljelle. :)

Joku tietysti ihmettelee, mikä se semmoinen lankahamsteri on, jolla on niin vähän lankaa, että saa sen kaiken neulottua tai virkattua kuukauden aikana. No, minullahan on ollut reilun kahden vuoden ajan tiukka lankalaihis, jostain 18 kilosta lähdettiin, ja painoa on tiputettu vähitellen. Lankaostokset ovat olleet näiden vuosien aikana hyvin maltillisia. Viimeisimmän lankaostokseni tein viime lokakuussa, jolloin käsityömessujen jälkeen päätin, että tähän taloon ei tule uutta lankaa, ennen kuin kaikki entiset on kulutettu. Ja nyt on se tilanne, että huomenna aion mennä lankaostoksille klo 8.00., kun meidän lähiön ruokakauppa avaa ovensa! :) Arvatkaa muuten, olenko jännittänyt tämän kuukauden ajan, mahtaako lanka riittää... onneksi tuota kirjavaa myssyä joutui purkamaan pariin otteeseen melkein alkutekijöihinsä, muuten olisi tullut tänään tekemisen puute! :D

Kiitän jo tässä vaiheessa hamsteriseurasta teitä kaikkia, mutta palaan huomenillalla apuemon ominaisuudessa raportoimaan tämän blogin lopputulokset, kiitellään sitten vielä uudestaan ja paremmin! :)

1 kommentti:

Oranssi kirjoitti...

Uskomaton lankalaihis! Mullakin olsisi siis teoriassa mahdollisuus neuloa lankani loppuun kahdessa vuodessa... Oho!