Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

28. helmikuuta 2011

Sylvi

Lopetetaan sillä neuleella jonka tekemisen aloitin ekana. Eli Sylvi. Oi ihana Sylvi!
Muutin aavistuksen hihoja, kun en niistä manseteista (cuffs) välittänyt - ja korvasin ne ihan helmineuleella - muuten pitäisi olla hyvin lähelle ainakin ohjeen mukaan neulottu tuotos.
Ei tällä ohjeella saa muuta kuin mielettömän hienon takin - kannattiko ehkä kenties purkaa se utarepaita ja käyttää langat tähän? :-D (olen ehkä hieman yli-innoissani tästä neuleesta -mutta se sallittakoon - täällä menee hermo ja terveys kun on sairastupavahtina parille noista mukeloista. ... ilot on revittävä pelkästään neulomisesta, kun minnekään ulos ei nyt pääse)
Lankaa meni tasan 1200g! (onneksi löysin ne extra-kerät varastosta - meinas päästä muutama ärräpää, kun puretun puseron lanka loppui ennenkuin olin aloittanutkaan huppua...)

Pääsin tavoitteeseeni ja ylikin. Lankaa kului vähän yli 3kg joka on toistaiseksi oma ennätys. Tätäkin tärkeämpää oli kokemus sinänsä. Se, kun sai ihastella ja välillä ihmetelläkin teidän ihanien kanssaneulojien aikaansaannoksia. Erittäin inspiroivaa! Innostuinkin vihdoin kokeilemaan huovutusta koneessa - ja poimimaan virkkuukoukun käteen pitkästä aikaa - ja käyttämään lankoja, joista en uskonut tekeväni mitään järjellistä ainakaan piakkoin... ja nautin täysillä tekemisestä. (mikä tuli enempi kuin tarpeeseen) Oli aivan yhtä ihanaa vääntää Sylviä suoraan ohjeesta kuin antaa pipojen syntyä itsekseen ilman mitään mallia. Nautin. Kiitos siitä.

Kiitokset kaikille teille rakkaat neulojat ja iso kiitos apuemo Marille - joka on saanut rustailla numeroita ihan tosissaan:-) Ja tietysti Kristelille kiitokset koko hamsteroinnin alkuunpanijana.

Tämä hamsteroija vetäytyy nyt sohvannurkkaan neulomaan pientä ihanaista kaulakorua (tai rannekorua - kattoo kumpi tulee) ja huomenna alkaa miettiä miten nämä kaikki työt saisi päivitettyä myös omaan blogiin.
Adios!

8 kommenttia:

rusina kirjoitti...

Voi että se on ihana!! Miten voi olla näin täpinöissään, vaikkei ole millään tavalla osallinen takin syntymiseen? Mutku se on niin hieno. Onnea takista ja hurjasta hamsterisaldosta!

Kristel kirjoitti...

Oi, tulipa siitä kaunis!

Altocumulus kirjoitti...

Älyttömän hieno ja mikä neulomisvauhti sulla!

Punanen kirjoitti...

Kyllä todellakin kannatti purkaa utarepaita tuon ihanuuden aikaansaamiseksi! Aivan mahtava tulos ja mieletön neulontahti!

Tintti kirjoitti...

Ihana! Kannatti purkaa se utarepaita :-)

MariL kirjoitti...

Uskomattoman upea neule, ja mikä mahtava langankulutus yhteen neuleeseen ja yhteensä! :) Ei voi muuta kuin onnitella sinua hamsterikuun saavutuksistasi! :) Sylvin mahtavia grammoja oli oikein ilo näpytellä kirjanpitoon. :)

Maija kirjoitti...

Hyvin kaunis ja lämpimän näköinen lopputulos :)

Agatha kirjoitti...

Upea!!!!