Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

28. helmikuuta 2011

Pieni muna, iso sielu :)

Perjantai-illan kymppiuutisten kevennyksenä oli juttu turkulaisesta naisesta, joka oli virkannut Munamiehiä lapsilleen. Oivalsin, että tässäpä onkin hyvä idea kuluttaa luonnonvalkoinen 7 veljestä -keräni loppuun. Ainoaksi ongelmaksi tuli se, ettei ollut mitään sopivaa ihonväristä lankaa pääksi, ja lankakaupoillehan ei saanut lähteä, mutta täytyi käyttää luovuutta, tässä tapauksessa teetä. :) Päiden väri on siis saatu kylvettämällä niitä teessä ennen täyttämistä ja kiinniompelemista; ja koska oli hieman kiire saada valmiiksi, eikä voinut odottaa värjättyjen päiden kuivumista, niin hiustenkuivaajalla oli töitä. ;)


Ensin valmistui lauantaina kuvan oikeanpuoleinen, jonka meidän kuopus nappasi itselleen. Heti perään vasemmanpuoleinen, joka vietiin sunnuntaina lasten serkkupojalle. Lankaa meni 36 grammaa per muna eli yhteensä 72 g näihin kahteen.


Matkalla sunnuntaiaamuna bussissa valmistui kolmas vähän pienempi, jonka kuopus myös halusi omia. Tähän meni 16 g lankaa.


Viimeinen 6 gramman nöttönen kului tähän pikkuruiseen avaimenperään, joka pääsi koristamaan miehen reppua.

Tässä näkyy vähän kokoeroa Munamiesten välillä. Yksi puuttuu siis kuvasta, koska se ehdittiin jo käydä viemässä uuteen kotiin, mutta neljään munaan riitti siis se lankakerä. Yhteiskulutus näillä neljällä 94 grammaa. :)

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Aivan loistavaa! Minäkin haluan tuollaisen avaimenperän! :)