Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

28. helmikuuta 2011

Miinan viimeiset grammat :)

Hyvin on sujunut hamsterikuu, mitä nyt yöunista on joutunut vähän tinkimään! ;D Kun melkein joka ilta olen innostunut neulomaan liian myöhään...Lankavarastot ovat laihtuneet yli 1,5 kg ja tosiaan uusia ideoita syntyy koko ajan vanhoista langoista! ;D Kiitokset apuemolle ahkerasta ja hyvästä työstä apuemona! =) Yhdet lapaset jäi hamsterikuusta kesken ja tod. näk. niihin palaan syksyllä...Paljon jäi tosiaan ideoita, mitä piti tehdä; Palmasta haalaria vauvalle, lapaslangat odottelee korissa ja vauvan norjalaispipoa piti tehdä, mutta paljon sain myös tehtyä, joten kohti uusia käsitöitä! =)

Viikonlopun aikana sain valmiiksi villahousut, nämä ovat pojalle 3 vee, mutta menevät myös tytön 6-vuotta jalkaan! ;D Lanka 7 veljestä lankaa ja malli omasta päästä, paino 162 g!


Perjantaina sain tytön oranssit sukat neulottua, mutta päättely jäi tälle päivälle...Varsi Nallea ja jalkaosa 7veikkaa. Pikkusukat tein vielä eilen toisen ja tänään toisen, nekin 7 veljestä lankaa ja yhteispaino 70 grammaa!Sitten lopuksi parin viikon bussineulomiset, isoäidin neliöitä 24 kappaletta ja painoa 50 grammaa, nämä ovat Pirkkalankaa, eli vaivaiset 2 grammaa tarvitsee per neliö! ;D Mun viimeset grammat yhteensä 282 ja projektejä 27!

2 kommenttia:

A-L kirjoitti...

Tosi hauskat villahousut! kelpais varmasti meidän tytöillekin:-)

MariL kirjoitti...

En ole vielä kaikkia raportoituja laskenut ja lisääkin saattaa olla tulossa vielä tässä yön aikana ja huomenna, mutta tässä vaiheessa näyttäisi jo aika selvältä, ketä saa onnitella tämän blogin projektikuningattaruudesta. :) Jollei sitten joku muukin ole viime minuuteilla koukutellut pikkuruisia isoäidinneliöitä... ;) Joka tapauksessa nämä ovat nyt kirjanpidossa ylhäällä.