Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

28. helmikuuta 2011

Rusinan viimeiset grammat

Minun viimeiset hamsterikuun työni ovat valmiit. Huovutetut tossut Pirtin 2-säikeisestä hahtuvasta ja 7veikasta, 116g.Huovutetut lapaset Patons Classic Merino Woolista, 82g.Yhdet sukat ovat puikoilla, mutta eivät tänään valmistu. Täytyyhän sitä jotain tekemistä olla maaliskuullekin... ;)

Olen todella tyytyväinen hamsterikuuhuni: Käytin sellaisia lankoja, jotka ilman hamsterikuuta olisivat edelleenkin lankalaatikkoni täytteenä. Tein sellaisia neuleita, joille on tarvetta, mutta ilman hamsterikuuta olisivat vieläkin neulomatta. Löysin monta uutta, mielenkiintoista blogia. Sain monta uutta ideaa. En repsahtanut edes viimeisenä päivänä, vaikka kauppareissulla kävinkin tutkimassa paikallisen lankakaupan valikoimaa. Aika hienoa.

Kiitokset kanssaneulojille, apuemoille (erityisesti omalle Marillemme) sekä ylihamsteritar Kristelille! Vuoden päästä toivottavasti uudestaan?

4 kommenttia:

A-L kirjoitti...

Ihanan väriset nuo tossut! En tajunnut että seiskaveikkakin huopuu??
Samoja fiiliksiä on ollut täälläkin - on kerrankin tullut kokeiltua tekniikoita ja neulottua pois sellaisia lankoja joita ei normaalisti neuloisi ekana.

rusina kirjoitti...

A-L, kiitos :) Kirjoitinpa vähän ylimalkaisesti. Seiskaveikka ei huovu, mutta halusin neuloa sitä pohjaosaan hahtuvan kaveriksi kestävyyden lisäämiseksi. Tiedä sitten, miten käytönnössä toimii, mutta saahan sitä kokeilla ;D

Maija kirjoitti...

Ihanan näköiset tossut!

MariL kirjoitti...

Ihania huovutuksia! :) Näillähän kartutti vielä oikein mukavasti hamsterisaldoa. Grammat merkitty.