Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

16. helmikuuta 2011

Viikon 2 välipaloja


Ystävä kyseli töissä voisinko neuloa hänen pojalleen villasukat kun mistään ei tunnu saavan. Tottahan toki koon 22-sukat teen välipalana. Nämä valmistuivatkin sitten sen verran nopeasti että itsekin ihmettelin. Toinen sukka lautapelien ohessa sunnuntaina ja toinen maanantai-illan aikana kotona.
Lanka: Novita Nalle Marjaretki, mustikka
Puikot: 3 mm
Koko 22 ja ohjeen Novitan sukkataulukko ja omat muistikuvat. Tänään luovutin kaverille, toivottavasti sopivat käyttäjälleen.
Menekki: 33 g


Tiedättehän että aina kannattaisi harkita mistä kysyy neuvoja ja apua ongelmiinsa. Niinkuin pääasiassa kannattaa aina kysyä neuvoja ongelman alan asiantuntijoilta. Tai sitten neulojilta, kun neulojat tietää aina kaiken ja neulojista löytyy aina kaikkien alojen asiantuntijoita. Mie sitten harmittelin eräällä neulonta-aiheisella keskustelukanavalla iltana eräänä, että hyvistä kuulokkeista on ne pehmikkeet ihan atomeina ja en mistää löydä uusia. Tiedättehän ne sellaiset vaahtomuoviset härpäkkeet. Vastaushan oli "mikset neulo". No mie neuloin. Ei varmana ole monella silkki-villaisia pehmoisia ja ihania kuulokkeenpehmikkeitä vai mitä lie ovat.

Lanka: Teetee Elegant
Puikot: 2 mm
Malli vedetty hatusta, ihan molempia erikseen tehdessä ihan fiiliksen mukaan (ja eri tavalla molemmissa...) lisäilty alun kolmesta silmukasta. Eli aloitettu keskeltä ja lopulksi pujotettu ohut musta kuminauha kaikkien silmukoiden läpi ja kiristetty paikalleen. Ja nää on tosi hyvät! Ihanan pehmoset ja eivät taatusti kutita!
Ja sitten se nolo kohta, mun vaaka ei punninnu näitä, joten veikkaan kulutukseksi 2 grammaa...

Yhteensä siis 35 grammaa tälle viikolle lisää, olettaen että en jaksa illan aikana neuloa kirjoneulelapasiin peukaloita ja vielä päätellä, kuvata ja blogata niitä.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Ihanat sukat ja kekseliästä neuloa kuulokesuojukset! :) Grammat merkitty.

Irena kirjoitti...

Heheee!
Tuossapa idea, mullakin nimittäin parhaista (ainoista jotka pysyy päässä, sellainen niskan takaa kulkeva juttu) kuulokkeista on ne pehmusteet hajonneet.

Pitääpä testata, kiitos!

ArualMaria kirjoitti...

Näppärä idea!