Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

28. helmikuuta 2011

Punasen viimeiset grammat

357 ja 23

Eiku piti mun muutakin kertoa. 357 grammaa on Novitan Linneasta virkattu kassi. Siihen meni aikalailla kaikki kyseistä lankaa luonnonvalkoisena. Langanpäät on päätelty eli virkkausvalmis on. Enää kaipaa vähän höyryrautaa ja vuorikangasta. Ja kuvaamista.

23 grammaa on virkattu peittotilkku mun kasvivärjättyjen lankojen peittoon. Senkin kuvaan huomenna. Siis tilkun, en peittoa. Rekvisiitaksi voin ottaa muitakin tilkkuja.

Ei kovin kummoiset suoritukset aiempiin vuosiin verrattuna. Selittelen sitä a) töillä (tein ihan ylitöitäkin) b) rannekivulla c) tällä:
Se esittää meidän talon seinää. Talopaketti saapui sopivasti hamsterikuun piristykseksi ja enhän mäkään ole raaskinut poissa raksalta pysyä. Yksi lauantai meni ennen paketin tuloa lumitöissä.

Huomenna sitten niitä kuvia virkkauksista. Kiitos seurasta! Tuloksena oli kuitenkin yli puoli kiloa neuleita/virkkauksia jotka ilman hamsterikuuta olisi jäänyt tekemättä. Punainen liivi on ollut ykkössuosikki helmikuun vaatteissa! Ja nyt voi mennä silmät auki lankakauppaankin. Viimeks yritin pitää silmät lehdissä ja keskustelukaverissa.

1 kommentti:

MariL kirjoitti...

Tulihan sinulla reilustikin yli puoli kiloa kulutusta, yli 700 grammaa. :) Kirjanpitoon on merkitty nämä viimeisetkin.