Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

27. helmikuuta 2008

piposet ja pannulappu

Aikoja sitten tein sen kaulurin kaveriksi ribbipipon: Sisua ja OnLinen Supersockea kaksinkertaisena yhteensä 51 g. Sittemmin olen yrittänyt saada valmiiksi ohuen langan sukkia, ei ole valmistuneet vielä, elättelen toiveita saada tässä kuussa neulotuiksi mutta grammoja tuskin tulee paljoa. Hamsterikuulle korvamerkitsemiäni 350 g Sandnes Alfoja olen yrittänyt parillakin eri ohjeella neuloa, helmikuussakin olen niitä neulonut ja purkanut 100 + 150 g, ja kerällä ovat taas. Erikoista hamsterointia, eikös? Luovutin niiden suhteen. (Johan tässä olisi kohta kilo rikki, jos en sähläisi typeryyksiä. Ihan sama.)

Esikoiselle etsin lankalaatikon kätköistä sukkalankaa (ei kelvannut mikään) ja siinä samalla löysin Mambon jämäkerät, pienet ja keskisuuret, kolme väriä. Pipo virkkaantui kuin itsestään ja loput kieli poskessa itselleni hihitellen viimeistä metriä myöten pannulapuksi. Nyt ollaan käsityöharrastuksen huipulla: oikein paksusta langasta oikein pannulappu! ;-) Grammat 83 + 34 ja pääsin jämälangoista eroon.

Hamsterisaldooni lisätään siis 268 g, eli yhteiskulutus lienee 652 g. (Saa huomauttaa jos kympin matikka on aikuisiällä rapistunut ehtojen tasolle. Käsitöissä kiinnostaa enempi tuo tuottaminen ja suunnitelu kuin tarkka raportointi.)

Kuvatta tällä kertaa. Olen kyllä käskenyt kotona löhöilevät hiihtolomalaiset kameraleikkejä leikkimään, mutta tuloksia ei ole näkynyt.

1 kommentti:

akka kirjoitti...

laskettu grammat

summa on 752g