Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

21. helmikuuta 2008

Kauluri


Valmistui sitten kauluri tässä yön tunteina. 106 grammaa näyttää keittiövaakani tuolle painoksi. Kolmea jämäkasasta nyhdettyä Rustikaa ja jotain vauvalankaa seassa, jotta jokin "roti" pysyisi mukana. 8 mm pyöröpuikko ja ohje oma muunnelma Hyvän olon neuleet -kirjan kaulurista.

Eilen kävin VapaaValinnassa ja oli kyllä työtä ja tuskaa vain katsella lankahyllyjä. Miten kummassa se vaaleanpuna-harmaa-valkea jättiraita 7-veikka olikin niin houkuttelevan värinen??? Tahdonlujuus oli koetuksella, mutta voitin ja niin jäi jättiraidat vielä hyllyyn parkumaan kyytiä jonkun toisen kotiin.

Tässä päivänä eräänä klikkailin nettikaupassa ja ostoskorissani kävi muutamakin lankaihanuus, mutta "kalkkiviivoilla" sain tiputettua ne pois ja ostossaldoni olikin sitten vain 4 mm pitsiaddit ja puiset "lasten" puikot. On se kumma miten sitä pääsee 2/3 hamsterikuusta ihan kivuttomasti, mutta sitten alkaa lankakerät kuiskimaan ikävästi. Siis nimenomaan ne lankakerät jotka ei vielä täällä kotona ole... Nostin häristykseksi tuohon koneen viereen neljä kerää Sisu Glitteriä, josko ne vaikka alkaisivat kuiskia jotain joksi haluavat muuntautua.

1 kommentti:

akka kirjoitti...

laskettu grammat