Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

14. helmikuuta 2008

Paljon on alkuja, mutta ei valmista...

Sukkia on yksittäisiä kappaleita - se on ah niin vaikeaa neuloa se pari sille sukalle. Myssyjä on pari, mutta päättelemättä. Yhdet villahousut on myös päättelemättä, toiset puikoilla. Yksi pulkkaan ensi talveksi tuleva peitto on ehkä 1/3 neulottu. Juniorilla on masu kipeänä tai tekee elämänsä ensimmäistä hammasta ja yöt on katkonaisia. Tulee neulottua jonkin verran ja nukuttua aivan liian vähän, joka kostautuu sitten sillä, että se mitä saa neulottua, ei kestä päivänvaloa vaan menee purkutuomion alle.

Tulin tässä siihen tulokseen, että vaikka olenkin lankalakossa tämän kuun, ei se silti tuo minulle hurjia säästöjä harrastusmenoihin. Olen nimittäin ostanut yhden neulekirjan sekä noin pari kilometriä erinäisiä kankaita. Kaikki tämän kaupungin kangaskaupat on koluttu (ja kauhea moraalinen pohdinta että lasketaanko ompelukoneen lankaa sitten lankahamstereitten rikkomukseksi, jäi ostamatta, mutta pitänee jossain vaiheessa ostaa lisää lankaa, että saa noita ostettuja kankaita työstettyä eteenpäin) ja nettikaupoista tilattuna kangasta, sen lisäksi vielä huutonetistä... Minulle pitäisi perustaa Kangashamsterit-ryhmä myös... ja kangashamstereitten pitäisi hamsteroida samaan aikaan kuin lankahamstereiden.

Saa nähdä saanko mitään enää tässä kuussa valmiiksi, eihän noihin pariin juttuun tarvitsisi kuin ottaa neula kauniiseen käteen ja päätellä langat. Toisaalta jos saisi unta... Nyt taitaa tuo neiti olla nukkumassa sen verran hyvin, että itsekin tästä poistun untenmaille.

6 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Voi kuinka tuttua! :D Se on tämän monen työn ongelma, välillä tuntuu siltä ettei mitään valmistu vaikka neuloisi sormensa verille. ;)

Hapero kirjoitti...

Ei kai nyt sentään ompelulankaa lasketa "langaksi". Ethän Sä sitä neulo tai virkkaa. Ethän?

Kristel kirjoitti...

Tosiaan, ompelulanka ei ole hamsterimielessä lankaa. :) Ellet sitten hamstraa sitä neuloaksesi miniatyyrivaatteita. ;)

Kati kirjoitti...

Ei ole kyllä ompelulangasta tullut virkattua tai neulottua (vielä) mitään.... :-p Meillä mies on tosi tarkkana vain nyt kun olen lankahamsterina. Hyvä niin, tsemppari löytyy siis kotoa, mutta hän juuri tuosta ompeluLANGASTA alkoi filosofoimaan kun menin sanomaan että sitä tarvitsen tässä jossain välissä. Aiheutti minulle sitten sen moraalisen dilemman että en sitten ompelulankaa ostanut :-D Menee varmaan osittain väsymyksen piikkiin?

Joskus olen kyllä noista ristipistolangoista ottanut sopivan värin barbin neuletakkiin, eli ei sinänsä kauas liippaa ompelulangasta se...

Lape kirjoitti...

AIjai kangashamstereille ois täälläkin tarvetta, ja jo puolivakavissani mietin sellaisen järkkäämistä, mutta ehkä kuitenkin on niin että en ehkä hommassa olis parhaimmillani. Jos joku muu viittis ni lähen kyl heti just nyt mukaan...

Lilli kirjoitti...

Kangashamsterit olisi kyllä mahtava "tempaus" :)

Mie oon muutaman kerran tehtyt omat "kangastalkoot", pitänyt kuukauden kerrallaan taukoa kankaiden ostamisessa ja ommellut mahdollisimman paljon ko. kuukauden aikana.