Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

11. helmikuuta 2008

Kuvatonta kerrontaa

Olen viikonloppuna ahkeroinut kovasti erilaisten käsitöiden parissa, mutta kun melkein kaikki ne ovat oikeastaan yllätyksiä saajilleen, ovat kuvat edelleen kamerassa ja siellä pysyvät keskiviikkoon asti...

Mutta asiaan: valmistunut on omalla Vigue-mallilla kaulahuivi, joka lähtee Oulun suuntaan Kaulahuivi kaverille -tempauksen merkeissä. Lankana oli Gedifran Fashion Trend ja sitä kului 122 g.

Valmistui myös virkattu kolmiohuivi,joka lähtee tasaluvun 33333 blogissani bonganneelle palkinnoksi, mutta langan nimi karkasi mielestäni nyt tyystin ja vyötteet ovat kotona. Seiskaveikan vahvuista lanka kuitenkin on, ja tuollaiseen asiallisen kokoiseen kolmiohuiviin sitä kului 148 g.

Lisäksi virkkasin omalle tyttärelleni Woolista kolmiohuivin, lankaa meni hilkun päälle kaksi kerää eli 105 g.

Ja blogiarvontani voittajat tulevat saamaan pakettiensa kätköissä myös omakätisesti virkatut heijastimet, joihin puuvillalankoja, lähinnä Tennesseetä, kului yhteensä 42 g eli keskimäärin 10,5 g per heijastin. Massiivisia töitä, huh!

Kaikki valmistuneet siis yhteensä 122 + 148 + 105 + 42 = 417 g

Lisää valmista tulossa raportoitavaksi jo huomenna, uusi kassini on ihanmelkeinvalmis, pientä ompelupuuhaa vain olisi tälle illalle tiedossa... =)

1 kommentti:

akka kirjoitti...

grammat laskettu