Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

29. helmikuuta 2008

Otetaanko loppukiri

Ehdotan kaikille halukkaille tänään koti-iltaa punaviinilasillisen (kokemuksesta voin sanoa, että neuloessa EI kannata ottaa montaa) ja langan ja puikkojen kanssa. Ihan hömelötkin pikkuneuleet puikoille vain, ja tehdään loppukiri ja yllätetään kaikki muut alablogit. (Ei ne mistään mitään hämmästy, eivät kerkiä kun puikot sauhuten tikuttelevat.)

Mulla on puolivalmiit lapaset puikoilla. Puuttuisi kilosta 151 g, eli pitäisi valmistua muutakin kuin lapaset, kun rupesi kutkuttamaan se kilon rikkominen. Mullapa on tänään lyhyt päivä ja saattaisin ehkä mahdollisesti ehtiä jotakin. Mitämänytkeksinolisainakin150gAlfaajäljellä???

Ai joo. Lupauduin kaupungille Kuopuksen kanssa, kun Esikoisella on huomenna 15 v synttärit. Kaupunkiaika syö neuleaikaa. Tai jos yhtä aikaa shoppailis ja neulois? Koskikeskukseen menen, ja pitäisi siis vielä yksi kiusaus ohittaa eli se kaupungin mulle mieleisin lankakauppa. Alkaa olla polttava kutka ostaa lankaa. Kestä vielä päivä, kestä!

Tsemppiä naiset! Helmikuu on juuri tämän päivän pitempi kuin tavallisesti, mutta me kestetään tää!

6 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Otetaan vaan! Se oli minullakin mielessä, sillä kolmesta kilosta uupuu enää vain 71 grammaa... =) Kyllähän sen nyt tikuttaa tai koukuttaa tänä iltana ihan mistä vaan! Punaviiniäkin kotona olis jo...

Lilli kirjoitti...

Loppukiriä täälläkin suunnittelen. Pikkuveljelle ei kelvannutkaan aiemmin valmistunut pipo, joten uusi pitäisi tehdä (ei saa kuulemma olla käännettävä malli...), villahousut odottaa toista lahjetta ja yhdet villahousut on puolessä välissä menossa.
Miun saldo on nyt 778g, toiset noista villahousuista valmistuu varmasti tänään ja vaakatilkkuja on ehkä noin 50g edestä...Kilon raja on vielä ehkä saavutettavissa?!

Lape kirjoitti...

Loppukiri on itelläkin mielessä, mä vaan en enää illan ja viikonlopun aikana kerkee tuloksii ilmoittelee kun möksäl ei oo nettii eikä kyl vaakaakaan jolla tuotoksensa vois punnita... Vaikka toisen blogin edustaja olenkin niin kaikki painii saman asian kanssa, tsemppiä loppukiriin...

Itel ois 1175g kasas ja peukuu vaille olevat ailit... oman alkutavoitteen 1kg olen jo rikkonut, mutta jostain syystä 1,5kg kutkuttelis, mut aika taitaa loppua tällä erää kesken...

Mutta ajattelin jatkaa vielä jonkin aikaa, niin ens kuuks onkin sit hyvä laittaa 1,5kg tavoite... tavoitteethan on tehty rikottaviksi...

Susanna L-A kirjoitti...

Täällä just miehelle pipoa tikuttelen kovaa kyytiä... En vaan keksi miten kaventelisin. Mutta omat tavoitteet on ihan hyvin hanskassa, puoli kiloa tullee täyteen. Ja se on normaalitahtiin paljon se!

iso gnu kirjoitti...

Yhdet lapsen sukat on päättelemättä ja toiset tulollaan.
Punaviniä ei löydy, mutta valkkari varmaan käy ..
Tiesin tilanteeni ja tavoite oli puoli kiloa ja se on rikki, mutta sitten olisi reippaat 700 g.
TSEMPPIÄ KAIKILLE!

iso gnu kirjoitti...

Vielä palaan:

Se Noro-jakku harmitta, kun jäi niiin harmillisen vähän kesken. 450 g tikutin helmikuussa ja hihan pyöriöihin ei riittänyt lanka. Kerrankin ajttelin olla fiksu ja olla ostamatta liikaa lankaa!