Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

24. helmikuuta 2008

Noro loppui kesken

Minulla oli itseäni varten Noro Silk Garden -lankaa 450 g. Nyt on kaikki neulottu ja hihoista puuttuu pyöriöt ja solmiamisnauha vielä. Olin ajatellut tästä sen isomman työn tänä vuonna hamsterikuussa toteuttaa. Lankaa on mennyt enmmän kuin ohjeessa on sanottu.

Kysymys: Voiko ostaa lisää lankaa ja saattaa tuo työ valmiiksi (ufoutumisvaara täsää huushollissa on melkoinen. Ken on lueskellut blogiani, niin tietää.). ? Ilman muuta ei voi laskea lisäostoja hamsterikuun saldoon, vaan nuo 450 g jotka ovat täyttäneet hyllyjä.
Unohdanko koko jakun tästä jutusta ja ostan lisälangan maaliskuun puolella? Vai teenkö loppuun lisälangalla ja vain vanhat langat kelpaa??? Mitä sanoo Rouva Ylituomari?

Edit: lupa ostaa lankaa tuli, mutta sitten en saanutkaan lankaa. Meni tilaukseen. 450 g meni "ohi suun" hamsterikuussa. Valitettavasti.

1 kommentti:

Kristel kirjoitti...

Kas, tämä oli livahtanut ohi silmieni. :)

Aiempien vuosien pudotuspeleissä on ollut sallittua ostaa lisää lankaa jos työstä loppuu kesken, ja olen mielestäni myös itse hamsterikisan aikaan heltynyt siihen että viimeistelyyn tarvittavat langat saa ostaa kunhan niitä ei lasketa kokonaiskulutukseen. Perustelunahan tosiaan se, että hamsterikisan tarkoitus ei ole aiheuttaa ihmisille lisää UFOja nurkkiin. :)

Voit siis ostaa lankaa, jos ostat vain ja ainoastaan sen mitä viimeistelyyn tarvitset. Ylimääräisistä hairahduksista seuraa armotta putoaminen. :) Ja ostettuja lankoja ei voi laskea hamsterikulutukseen.