Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

27. helmikuuta 2007

Taas vähän lisää

Sain miekin viikonloppuna muutamia projekteja valmiiksi, kun ajoin sisään 6,5 millin bambupuikkoja. Sain samassa rytäkässä käteni kipeäksi, ja voisin vannoa, että noihin puikkoihin en enää koske, en ainakaan ennen seuraavia hamstereita.

Valmiina tänään:
Jämälankalaukku 456 grammaa
villainen pipo 69 grammaa
turkoosi Teddy-pipo 84 grammaa
punainen Teddy-pipo 64 grammaa
punaiset Teddy-lapaset 70 grammaa

Yhteensä lankaa paloi siis 743 grammaa lisää, joten yhteensä nyt on mennyt 3429 grammaa, joka on yli kaksinkertaisesti oman tavoitteeni. :) Laitan kuvia aamusella, kun aurinko on taas näkyvillä ja kuvista tulee ehkä vähän parempia. Tuohon melkein 3,5 kiloon tulee vielä hieman lisää, kun kasaan ja ompelen yhden villatakin kokoon. Mutta ne siis jossain vaiheessa huomenna.

Sitten muita asioita. Sivupalkista sen verran, että päivittelen sen nyt tämän postauksen yhteydessä, mutta tarkistan sivupalkin lukemat vasta keskiviikkona puolen yön jälkeen Suomen aikaa. Ylihamsteri muistutti raportoinnista lankahamsterien pääblogissa:
"Ensi viikon raportoinnista: helmikuun viimeisen päivän aikana, siis puoleenyöhön mennessä, raportoidut työt pääsevät mukaan (tai aivan heti aamusta ilmoitetut, jos joku ihan viime minuuteille asti vielä neuloo)." Keskiviikkoiltana puolilta öin peli siis vihelletään poikki, ja ennen puolenyön rajaa mukaan laskettavan työn on oltava valmis. Toivoisin viime minuuteille neulovien laittavan ainakin jotakin tietoa valmistuneista joko keskiviikkoiltana tai torstaiaamuna, että päästään kasaamaan meidän ryhmän tietoja. Ja jos on vallan vailla grammoja, niin sekin olisi hyvä ilmoittaa. Tämä siis noin yleisesti muistutukseksi.

Toinen asia: onko ryhmässä halukkaita jatkamaan pudotuspeliä? Viime vuonnahan innokkaimmat hamsterit jatkoivat lankapaastoa, ja nyt hamsterikuun viime metreillä kannattaisi varmaan älähtää jos haluaa jatkaa lankalaihista. Eli gallupin omaisesti, jos olet halukas jatkamaan niin kommenttia kannattaa jättää, niin tiedetään meidän ryhmän tilanne. Omasta puolesta voin sanoa, että lankapaastoa en tietoisesti aio jatkaa, koska kevätlankojen puoleen mieli jo halajaa, joten en ole mukana pudotuspelissä, kun kuu vaihtuu.

Vielä on kuitenkin helmikuuta jäljellä, joten loppukiriin kaikille oikein paljon tsemppiä ja neulontailoa!

4 kommenttia:

marjo kirjoitti...

Täällä yksi ilmoittautuu mukaan pudotuspeliin. Langanostolakkoa taidan pidellä muutenkin, joten mukava olisi tehdä se porukalla. En ole koskaan ikinä aiemmin myöskään bloggaillut ja tämähän on ihan kivaa.

Teija kirjoitti...

Minäkin voisin yrittää vielä sinnitellä, puuvillalankoihin en ole ehtinyt vielä koskeakaan.

Mari kirjoitti...

Minäkin voisin jatkaa paastoa, varasto kun pienenee toivottoman hitaasti :)

Iona kirjoitti...

Laitoin nämä taas omaanikin ylös. Minulla on aikomus jatkaa lankalakkoa koko vuosi, mutta kukaan ei usko... ;).