Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

7. helmikuuta 2007

Apuva! (sis. myös säälipisteruinausta)

Tuli ongelma vastaan. Lanka nääs loppui.

Tikuttelin tällaista boleroa Malibusta ja kävi sillä tapaa köpelösti, että lanka siis tosiaankin loppui kesken. Nyt sitten ihmettelen mitä teen. Lisää en voi ostaa, mutta en voi tuota keskeneräistä hamsteritiliinkään lisätä. Vai voinko? Teoreettisesti bolero on jo nyt ihan käyttökunnossa, saumat ja hihat ommeltu ja sillä lailla, siitä vain puuttuu tuo joustinneulereunus.

Oi ylimmäiset hamsteriylimykset, kertokaatten mitä teen! (Harmittaa vietävästi jos ihan "hukkaan" menee tämä aherrus...)

Sitten se varsinainen säälipisteiden ruinausosuus (niin kuin tuo edellinen ei sitä jo olisi ollut...). Viime kesänä innostuin hihattimesta kun kaikilla muillakin oli sellainen. Ostin läjän turkoosia Samosta ja väkersin Knittyn ohjeella yhden kauniin, pitkän trumpettihihaisen... öh... hihan. Ja sitten se jäi. Hiha asusteli kesäkuusta tähän aamuun asti lankakorissani varustettuna teen tämän seuraavaksi -lapulla. Tänä aamuna klo. 6.30 se vihdoin tuli tiensä päähän ja palautui kahdelle kauniinpullealle kerälle. Nyt siitä tulee sitten jotain ihan muuta, todennäköisesti toppi.

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Olen jollekin muullekin jo antanut tämän erityisluvan, joten myös sinulle: voit ostaa juuri sen verran lankaa, että saat projektin valmiiksi (mutta ei yhtään ylimääräistä kerää! :)). Tarkoitushan on pienentää lankavarastoa, ei saada aikaiseksi lisää ikuisuusprojekteja! "Sakoksi" tulee se, että lisäksi ostettua lankaa ei tällä kertaa lasketa kulutettuihin grammoihin, eli punnitset kuinka paljon lankaa tähän mennessä on kulunut ja saat sen kulutukseksi sitten kun työ on valmis.

Hihattimen purkamisesta tulee 50 grammaa säälipisteitä. :)

Kira kirjoitti...

Täällä kovasti kiitellään ja kumarrellaan Ylihamsterin suuntaan!!!!

iona kirjoitti...

50 gramman säälipisteet kirjattu ylös :)