Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

20. helmikuuta 2007

Rinsessakämmekkäät


Pyöräytin tällä kertaa rinsessakämmekkäät. Vaikka ohje oli toooooosi helppo, mutta kun en ollut tehnyt mitään lapasiin tai muuhun sellaiseen viittaavaan vuosikausiin, niin peukku meinasi olla hankala kohta. No, muistuihan sekin mieleen. Lankana on Nalle, jota olen säästellyt vuosikausia. Sääli vaan, että sitä ei ole niin paljon, että siitä riittäisi mitään isompaa, joten käytän sen sitten näihin pikkuisenpiin juttuihin. Tämän tyyppistäkään vihreää ei ole ollut vuosikausiin ja se olisi just se mistä tykkäsin. Kuva ei anna täyttä oikeutta sävylle. Kuvaa tähdätessä Donna halusi tulla mukaan ja antaa sitten neidin tulla. Painoa kertyi työlle messevät 40 g.

Samalla pyytäisin myös, että sivupalkin grammani tarkistettaisiin. Jostain on tullut laskuvirhe, joten 130+90+100+80+40+40 = 480 g tällä hetkellä.

3 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

Olet oikeassa, siellä on 50 g ylimääräistä. Toivottavasti tässä ei ole merkintävirhe, ja joltakulta muulta puuttuisi se 50 g. Koitan tarkistella, herjatkaa jos on vielä puutteita!

Kiitos Karamellille huomautuksesta :)

Iona kirjoitti...

Lisäsin nämä grammat omaan kirjanpitoon ja mietin tässä meneekö sekään oikein.. käsittääkseni sait saunasukista ikuisuusprojektibonusta 50g, eli koko loppupainoa ei oteta grammatilissä huomioon? Tarkistelen vielä!

Iona kirjoitti...

Juuh, minä saan tähän mennessä 490g eli:

karamelli 490g, 6kpl
sukat 130g
sukat 90g
kissan paita 80g
alpakkahuivi 100g
Saunasukat,ikuisuusprojektigrammoja 50g
rinsessakämmekkäät 40g

Meneekö oikein?