Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

28. helmikuuta 2007

Bolero valmislanka: Novita Kisa (kait villaa, vuodelta paljon ennen minua)
paino: 350 g (eli lankaa jäi vielä 200g)
malli: oma sovellus, on muuten ensimmäinen pipoa isompi ilman ohjetta tehty

En ole ihan tyytyväinen, mutta täyttää tarkoituksensa. Jos joskus saan inspiraation, saattaa tuo kokea pienen muodonmuutoksen, mutta sitä ennen kyllä tulee käyttöön eli kotiin lämmittämään käsiä ja hartioita.

Edellisen postauksen tossujen varsille kertyi painoa 60 g eli nyt senkin saa sitten lisätä tiliin. Samassa esiteltyjä pikkulapasia olen myös hieman muokatulla mallilla tehnyt yhden parin ja yhden yksinäisen lisään. Menivät samantien paikalliselle 4H:lle myyntii, joten kuvia ei ole, arviolta n. 3g niistä :D.
Kesken on vielä yhdet lastensukat ja pikkuinen puuvillapussukka, mutta enintään toinen tulee varmaankin tänään valmiiksi. Niin ja se viimekesäinen UFO-toppi joka minun piti tehdä tässä kuussa valmiiksi... mutta sitä ei lasketa kun se ei ole koko kuuna uskaltautunut pussistaan ulos.

2 kommenttia:

Iona kirjoitti...

Grammat tallessa. Lisäsin nuo huopatossujen varretkin ihan täysimääräisenä, vaikken ollut varma miten ne pitäisi tulkitakaan - eiköhän ylihamsteri ole silti samaa mieltä?

punanen kirjoitti...

En ole ihan varma miten ajattelit, mutta siis kyseessä oli vanhojen tossujen uudistaminen käytettävimmiksi, mieluisammiksi, jotta pääsisivät useammin käyttöön. Ilmoittamastani grammamäärästä on siis poistettu tossujen paino (punnitsin ennen kuin aloin tekemään varsia). Tämä on kai verrattavissa jossakin muussa hamsteriblogissa olleeseen neuleen korjaukseen. Mutta sainpahan ainakin mieluisammat tossut :D