Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

12. helmikuuta 2009

Vihdoin raportoimassa

Koko helmikuu on ollut ahkera käsityökuukausi, mutta tällä kertaa ovat tähän mennessä neulomiset taineet jäädä vähimmälle huomiolle. Valmista on aika paljon ja tilaa syntyy kaappeihin, mutta grammasaldo ei vielä kasva huikeaksi. Raportointia on hidastanut myös se, etten aiemmin saanut kuvia siirrettyä koneelle. Ja nyt kun kuvat ovat koneella, en saa niitä ladattua tänne. Eli ilman kuvia tulee tämä ensimmäinen grammanavaus.

Varsinainen päätyö, vauvan haalari, on vetoketjua vaille valmis. Toivottavasti saan vetoketjun kohta ommeltua ja työn esiteltyä. Haalarin jälkeen päätin tehdä varsinaisen lankalaihdutuksen. Olen joskus monta vuotta sitten houkutellut kaverini Novita-klubiin. Sain siitä kiitokseksi kaksi kerää Hippy-lankaa. Olen moneen kertaan miettinyt, mitä noille kerille tekisin, kun eivät tuntuneet lainkaan omilta. Nyt ne on sitten kulutettu. Niistä syntyi ainaoikein neulomalla kaulahuivi (joka lähti jo toiselle käyttäjälle) ja sitten pojan nalle tarvitsi kaulahuivin. Nallen kaulahuiviin kului 60 g lankaa, varsinaiseen huiviin 134 g.

Lisäksi sain valmiiksi pääosin tammikuussa neulomani villahaalarin esikoiselle ensi vuodeksi. Lanka Florica ja siihen kulutin kaikki sini-vihreät jämälangat. Itse haalaria ei kuulu hamsteritöihin, mutta sain kuitenkin vielä loppulangoista neulottua kolme peittotilkkua, yhteensä 120 g.

Kokonaissaldo tällä kertaa huikeat 314 g.

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

grammat laskettu