Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

1. helmikuuta 2009

Hyvää huomenta!

Helmikuu on juuri alkanut. Minäkin pääsin mukaan lankahamstereihin. Ilmoittautumiseni oli ensin hukkunut, mutta onneksi Kristel tarkisteli sähköpostiviestejään vielä myöhään illalla ja löysi hätääntyneen viestini: "Enkö ole mukana?"
Olen ensikertalainen lankahamstereissa, mutten kuitenkaan neulehommissa. Vuosikausia on kutominen ollut lukemisen ohella ykkösharrastuksiani ja usein yhdistän ne. Kirja eteen keittiön pöydälle ja kudin käteen. Siinä on syntynyt monta sukkaa ja puseroa ja tenteistäkin olen päässyt läpi tällaisella lukutekniikalla.
Aloitan hamsterikuukauden kutomalla uudelleen eilen purkamani puseron. Siitä tuli toivottoman iso. Siinä on minulle ensimmäinen urakka. Lanka on Katia Dianaa, jota kävin hakemassa vielä eilen lisää toista väriä Piikko-Pirrasta Turusta. Alennusmyynnissä sen hinta oli vain 25 euroa kilo! Otin siis koko kilon... Tällä viikolla ei sitten ole mitään asiaa enää Piikko-Pirtaan - tai korkeintaan puikko-ostoksille...
Asun Turun seudulla, minulla on perhettä tässä ympärilläni ja ikää ja elämänkokemusta on kertynyt jo useampi vuosikymmen.
Blogistani www.hups3.vuodatus.net löytyy kuvia ja juttuja tekemisistäni. Aloitin myös tämän systeemin vaatimusten mukaisen blogin (sama hups3 siinäkin nimenä), mutta se on vielä aloituskommenttia lukuunottamatta aika tyhjä.

Ei kommentteja: