Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

27. helmikuuta 2009

Kevyt muksahdus

..vaan kävi kun meikäläinen putosi parin Iro-ihanuuden ansiosta. Kuten jo torstaina pelkäsin, en siis sittenkään pystynyt vastustamaan niiden seireenilaulua. Oikeastaan olisi alunperin ollut viisainta olla edes menemättä sinne lankakauppaan, mutta kun sovin "langanluovutustilaisuuden" kanssaravelrylaisen kanssa sinne. Jos ja jos aikatauluni olisi ensi viikolla toinen, olisin voinut tehdä hankinnat silloinkin. Mutta kun niin ei ole ja mikään ei harmita niin kuin se "olis pitäny ostaa sillon kun vielä oli", niin näin pääsi onnellisesti käymään.

Jos ihan rehellisiä ollaan: - Ei kyllä hävetä yhtään!! Melkein loppuun asti tässä sinniteltiinkin ilman pienimpiäkään lankahimoja. Lisäksi viimeisimmät lankahankintani ovat olleet hyvin järkeviä.

Voin olla tyytyväinen siitäkin, että sain kulutettua pois niitä hirvityslankoja joiden olemassaoloa olen viime vuodet ihmetellyt. Aina kaapissa vastaan tullessaan ne ovat aiheuttaneet erinäisiä oireita silmien kirvelystä ahdistuneisuuteen. Nyt uskoisin oireidenkin poistuvan ja lankavarastoni olevan entistä yhtenäisempi ja järkevämpi.

Kiitokset kanssakilpailijoille ja onnea viimeisen reilun vuorokauden kilvoitteluun :)

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Aijai, lankeemus viime metreillä. :D Ensi vuonna sitten taas uusi yritys.

Niina kirjoitti...

Kiva että olit mukana :) Hih toivottavasti lanka on lankeemuksen arvoinen :D