Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

3. helmikuuta 2007

Ikuisuusprojekti valmis

Melkein vuoden kesken ollut Starsky valmistui vihdoin ja viimein. Kristel, saanko tästä pienen kannustuslisän hamsterisaldooni? ;)

Varsinainen hamsteritili korkkaantui sekin tänä aamuna, IK Winter 2006:n Tweed Beret valmistui jostain ikivanhasta bonuslangasta, menekki 60g. Kuvia siitä, kunhan baretti on kuivunut.

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Ehdottomasti tästä kuuluu kannustuslisä! Kuinka paljon tuli tehtyä viimeistelyjuttuja hamsterikisan aikana? Ainakin 50 g bonusta napsahtaa kuitenkin ehdottomasti.

Näin yleisesti noista bonuksista: Ajattelin että jos kyseessä on vain ompelu ja yksityiskohtien (kaulukset, napit, vyöt jne.) neulominen/kiinnitysompelu tulee ikuisuusprojektin viimeistelystä 50 grammaa, mutta sitten jos on neulonut enemmänkin, voi tulla työstä riippuen jopa 200 g. Kuitenkin ehkä niin, että ikuisuusprojektilisää ei voi saada enempää kuin mitä neuleen varsinainen paino olisi... ;)

iona kirjoitti...

Joo, kirjaan sen 50g sillä hommat alkoi olla jo loppusuoralla hamsterikuun puolella (vyön neulomista, päättelyt, vyölenkit jne.) Kiitoksia! :)