Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

31. tammikuuta 2011

Something white, something blue esittäytyy

Heissan kaikillle hamstereille!

Täällä ilmoittautuu mukaan ensikertalainen lankahamsteri. Puikkoni viuhuvat pääsääntöisesti Oulussa mutta otan aina (kaiken varalta) neuleen mukaani, missä ikinä olenkin. Lankavarastoni ei ole suuren suuri (luulisin, että alle 5 kg), vaikka sieltä löytyykin tavaraa jo muinaisten fonikialaisten ajoilta lähtien. Neulon puuskittain ja maanisesti, enemmän innolla kuin taidolla :)

Menoa hillitsee ja toisallta inspiroi ihana perheeni, mies ja kaksi suloista pojankoltiaista (3-v. ja 3 kk). Viime aikoina olen ollut innostunut myös ompelusta. Tästä kaikesta raportoin säännöllisen epäsäännöllisesti blogissani http://somethingwhiteandblue.blogspot.com/

2 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Tervetuloa mukaan kakkoshamstereihin, Something white, something blue! :) Kiva, että tässä joukossa on toinenkin oululainen - itse asiassa meitä taitaa olla kakkoshamstereissa kolmekin. :) Samalla pakko mainostaa Oulun neuletapaamisia, kun en muista siellä sinua nähneeni: seuraava tapaaminen on ensi lauantaina 5.2. klo 15 Café Saarassa. Siellä olisi hyvä tilaisuus kartuttaa hamsterigrammojaan hyvässä seurassa. ;)

something white something blue kirjoitti...

Kiitokset MariJ!

Kiva, että on muitakin Oululaisia - ja kiitos kutsusta, pitää varmasti jokin kerta tulla näyttäytymään tuonne neuletapaamiseen :)