Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

30. tammikuuta 2011

Meflen esittäytyy

Hei, kaikki!

Minä olen Meflen ja kirjoittelen neulepainotteista blogia Outo lintu linnassa. Tykkään yleensä tehdä enimmäkseen isoja töitä, tunikoita, villatakkeja ja sen semmoisia, mutta nyt viime aikoina olen alkanut hurahtaa sukkiinkin - osin aivan älyttömän ihastuttavien sukkalankojen takia, osin siksi, että olen yllättäen törmännyt ainakin sataan aivan upeaan sukkaohjeeseen.

Olen melko hillitty hamstraaja, en siis omista ihan kilotolkulla lankaa, mutta jonkin verran kuitenkin, joten päätin kokemuksen vuoksi osallistua Lankahamstereihin. Langan ostamattomuus ei ole ongelma, kuukauden pärjään hyvin ilman uutta lankaa - helposti pärjäisin pitempäänkin. Haastetta saattaa kuitenkin olla itse neulomisessa. Neulon paljon ja mielelläni, mutta joskus pitkäjännitteisyyttä puuttuu sen verran, että useampi työ on kerralla kesken hyvin pitkän aikaa. Tähtään nyt siihen, että saisin kulutettua Lankahamstereiden aikana edes 200 g lankaa, että siis valmistuneita töitä olisi ainakin kahdet sukat. (Ja tämäkin saattaa olla tosi optimistinen haave.)

3 kommenttia:

A-L kirjoitti...

Ympäri mennään yhteen tullaan.... vai miten se meni?
Aiotko neuloa sukat siitä Utunasta ? Mä vähän jo aloittelin niitä - mut saapa nähdä mitä niistä tulee kun lanka tuntuu syövän koko palmikkokuvion peittoonsa...

MariJ kirjoitti...

Tervetuloa kakkoshamstereiden joukkoon, Meflen! :)

Meflen kirjoitti...

Niinpä näyttää! :) Että joka paikassa törmäillään siis. Aion kyllä neuloa Utunasta sukat, mutta aloitin ne jo, joten niitä ei valitettavasti oikein voi ottaa hamstereihin mukaan... ja toki muutenkin ajattelin pitää testineulomiset nyt tästä erillään, kun eihän ne tavallaan minun lankavarastoni lankoja ole.

Ja MariJ, kiitti! :)