Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

31. tammikuuta 2011

Satu esittäytyy

Mukaan ilmoittautuu vielä yksi matti myöhänen.

Olen kolmenkympin päälle oleva 1,5 vuotiaan tytön työssäkäyvä äiti. Mukana hamstereissa toista kertaa ja hurjana tavoitteena taas saada rikki 500 g. Tänä vuonna voi tehdä todella tiukkaa, kun hamsterikuun ajalle osuu kolme pidempää työreissua. No voihan sitä hotellissakin sitten illalla koittaa neuloa, jos saan puikot mukaan koneeseen.

Lankoja kertyy vuosi vuodelta enemmän nurkkiin. Kun ne saisi vielä pysymään laatikoissa, mutta yleensä levittelen niitä pitkin olohuonetta, jotta inspiraation sattuessa voin samantien aloittaa uuden työn. Vielä en ole uskaltanut laskea lankojen painoa. Viime vuonna pidin kuitenkin kirjaa valmistuneista töistä ja painosta ja siitä oli ihan hyötyä motivoimaan neulomiseen. Töitä valmistui keskimäärin joka toinen viikko eli pieniä töitä tehdään pääasiassa.

Oma blogini on ollut tauolla viime kesästä alkaen, joten jos innostun sinne päivittelemään, niin laitan sitten blogini tiedot tänne.

Mukavaa hamsterikuuta kaikille ja ei kun puikot heilumaan :)

2 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Tervetuloa kakkoshamstereihin mukaan, Satu! :)

Kristel kirjoitti...

Koneeseen kuulemma saa ainakin puisia sukkapuikkoja nykyään helposti, en tiedä kun en ole lentänyt, um... sitten vuoden 2007?