Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

31. tammikuuta 2009

Minna tässä hei :)

Olen Minna, 32-vuotias lankahamsteri Helsingistä. Minulla on välillä myös neuleasiaa sisältävä blogi. Meira76-nimimerkillä löydyn myös Ravelrystä.

Perheeseeni kuuluvat aviomies, Aatos-poika (1v 3kk) ja kaksi kissaa. Neulontaa olen harrastanut nyt ehkä viitisen vuotta, vähän kausittain. Välillä tulee neulottua enemmän, välillä paljon vähemmän, mutta lankaa tulee ostettua tasaisesti koko ajan :D Mitenkään kovin valtaisa lankavarastoni ei ole, luultavasti kymmenen kilon tienoolla liikutaan, mutta hitaahkoon neulontatahtiin suhteutettuna kuitenkin ns. riittävä :)

Neulon erityisesti pienempiä töitä - sukkia, huiveja ja pipoja sekä vauvan/lapsen vaatteita; isommilla projekteilla on suuri vaara jäädä ikuisuusprojekteiksi. Pitsihuivi on erityinen suosikkiprojektini, ja pidän luonnonkuiduista, etenkin merinovillasta. Voittoon minulla ei työssäkäyvänä pienen lapsen äitinä liene mahdollisuuksia, sen verran rajallista neulontaan käytettävä aika on, mutta henkilökohtaiseksi tavoitteekseni olen asettanut kuluttaa lankaa yli puoli kiloa kisan aikana. (Tämän olisi vähintäänkin kohtuullista ja välttämätöntä siksikin, että eilen ostin 150g vauvanlankaa sekä liityin Ilun huivilankaklubiin eli käytännössä tilasin 300 g huivilankoja ;)).

Onnea kisaan kaikille!

Ei kommentteja: