Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

30. tammikuuta 2007

Lankaa käytettävänä 7,7kg

Heippa! Tuossa se tulikin, kotoa löytyi lankaa 7,7 kg mikäli keittiövaakaan ja muistiini on luottamista. Kaippa mie löysin kaikki jemmat?

Olen 22-vuotias nainen Päijät-Hämeestä. Neulomaan innostuin kahdeksannella luokalla kun vaihdoin teknisen työn tekstiiliin ja ensimmäistä kertaa elämässäni sain aikaiseksi muuta kuin eripari-sukat ja puolivalmiit lapaset. Siinä 18-vuotiaana taisin ensimmäisen paitani neuloa (sittemmin pesty koneessa liian pieneksi) ja siitä taisi lähteä se todellinen innostus. Neuleblogeihin innostuin vasta tämän vuoden puolella ja toistaiseksi olen pitäytynyt lukemisessa ja uusien ideoiden keräämisessä ja kokeilussa.

Nyt kun lankoja on vähän kertynyt ja muutto häämöttää jossain tässä vuoden sisällä niin tekisi mieli saada jotain mielekkäämpää muutettavaa kuten vaikka Knittyn Calorimetry, putkisukat, pari kännykkäpussia ja muuta pientä. Jos suunnitelmat käy toteeen, saa myös kaverin koira tilaamansa villapaidan (tai ei raukalta ole taittu kysyä, mutta on tuo kuulemma vähän viluissaan ollut). Aikaa olen hamsterikuussa päättänyt saada neulomiselle mm. tilaamalla yhteisille matkoille kuskiksi rakkaani ja kuljettaa neuletta tai paria mukana kaikkialle minne ikinä keksin. Rakkaani taitaa toivoa minun neulovan jotain muilla kuin sukkapuikoilla, viime kuussa kun kuljin ainakin viikon laastari sormessa erään pienen puikko-onnettomuuden seurauksena.

Meinasi muuten minun kutsun käydä hassusti. Kiitos blogien luvun löysin sen lopulta Roskapostilaatikosta, jonne armas Thunderbirdini oli sen lykännyt. On tämä kun kokee vastarintaa jo sähköpostiohjelmaltakin.

Nyt siirryn sohvalle viimeistelemään mohair-neuletakin pois hamsterituotosten alta.
- punanen

Ei kommentteja: