Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

30. tammikuuta 2007

Esittelyn pätkä

Hei kaikki hamsterikaverit :)
Täällä Mari, 30 v Turusta. Perheeseen kuuluu myös avomies ja joka toinen viikko kohta 4-vuotias poikani. Työ ja harrastukset menevät suloisesti sekaisin, koska ammatiltani olen yksityisyrittäjä ja valmistan osan myymistäni tuotteista. Tekeleitäni voi kurkata Formamman sivuilta tai Marin Kässäpäivis-blogistani.
En muista, kuinka kauan olen neulonut, mutta ainakin virkkasin jo alle kouluikäisenä. Villapaitoja tai muuta suurta teen harvemmin. Yksi ikuisuusprojekti eli villapaita itselle on ollut kesken kohta kymmenen vuotta... Yleensä teen pipoja, lapasia, sukkia, huiveja, hahtuvahousuja, patalappuja ja Vaaka-tilkkuja. Joskus innostun virkkaamaan kuviovirkkauksessa värikkäitä kasseja. Ennen ompelin paljon, mutta se on nyt jäänyt neulonnan ja virkkauksen jalkoihin.
Lankavarastoani en uskalla inventoida ja se olisi hankalaa, koska varastoni on jakautunut useampaan paikkaan. Omassa kodissani on ehkä 20-30 kiloa lankaa ja saman verran olen varastoinut vanhempieni ja mummuni nurkkiin. Jotain lankoja saattaa vielä lojua ex-anopinkin varastossa :) Lankavarasto myös elää koko ajan, koska äitini ja mummuni vaihtavat kanssani lankoja. Käyn shoppailumatkoilla Tallinnassa ja Viipurissa ja aina sieltä tulee iso kassillinen lankaa mukana. Kyllä minä suomalaisiakin lankakauppoja tuen, eniten tulee ostettua hahtuvalankaa.
Aloitin hamsterikuukauteen valmistautumisen jo vuoden alussa. Olen ollut ostamatta lankaa ja tehnyt keskeneräisiä töitä loppuun. Mielessä on monen monta ideaa, mitä teen kuukauden aikana. Ainakin aloitan pikkuisilla lapasilla, pipoilla ja sukilla. Selvittelin eilen tavaravuoria, joista on tarkoitus kerätä Vaakan kummivauvakasseja. Monesta pipo-lapaset-sukat-setistä puuttui jokin osa, joten niitä teen ensimmäiseksi. Samaisiin kasseihin koitan neuloa myös yhdet pikkuiset villahousut. Ja sitten pääsen muiden suunnitelmien kimppuun!
Tammikuun aikana olen kuluttanut lankaa neulomalla ja virkkaamalla noin 2 kiloa ja vähintään samaan pitäisi päästä hamsterikuukauden aikana. Olen kerran aikaisemmin osallistunut lankahamstereihin kaksi vuotta sitten ja silloin langan kulutukseni oli noin 1,5 kg.

Ei kommentteja: