Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

30. tammikuuta 2007

Hei

Jaa-a, saa nähdä kuinka käy Bloggerin kanssa kun on Vuodattamiseen tottunut...

Niin, Teija olen ja ekaa kertaa Hamsteroimassa. Lankaa on pahvilaatikollinen ja tarkotuksena saada aikaan yksi takki, huivi, polvisukat ja sitten jotain pientä. Innostusta on, puikot teroitettu ja ohjeet tulostettu tai etsitty.

Olen 31 vee sinkkuiluun kyllästynyt sinkku ja asustelen kolmen katin kanssa. Äiti opetti neulomaan alle kouluikäsenä ja eka työ oli sinapinkeltainen matto aina oikein nukketaloon. Ekan villapaidan neuloin seiskan keväällä ja sen jälkeen olen neulonut enemmän ja vähemmän, aina jokin työ ( tai useampi ) tekeillä. Blogien löytämisen jälkeen olen saanut käsitöihin uutta puhtia ja päivästä kuluu tunti jos toinenkin käsityöblogien lukemiseen. Ennen neuloin vain paitoja, sitten tuli huivikausi. Sukkakautta odottelen, ei ole vielä näkynyt... Nyt on ollut tekeillä sellaista pientä ja nopeaa.

Kiva olla täällä teidän kanssa. Pitää käydä blogejanne lukemassa, ihan kaikissa en ole tainnut vielä vierailla, niin pääsee paremmin tutuksi . Meillekin saa poiketa kyläileen www.roopeliini.vuodatus.net . Tarjolla on kaikenmaailman venkoilua, neuleita ja virkkausta, joskus jopa pullatarjoilua :D

1 kommentti:

muoriska kirjoitti...

*hirn*
vinkki.. mene notkumaan paikalliseen automerkkiliikkeeseen jossa on myös huoltoa, ja istu siellä asiakastilassa, ota muutama pulla mukaan ja ehdottomasti käsityö ja ala flirttaileen.. :)

Niin mäkin tein tänään ( vaikka en olekaan sinkku, auto piti huoltaa )