Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

27. maaliskuuta 2010

Vihdoin raportoitavaa

Hamsterikuukausi lähestyy loppuaan, onneksi minullakin on vihdoin valmista. Ensimmäinen työ, moneen kertaan osittain purettu milloin raidoituksen ja milloin mittavirheen takia, on vihdoin valmis :) Melkein ehdin jo toivoni menettää kun näin pitkään tein kuitekin melko pientä työtä. Lankavarasto keveni 228 grammaa, eli ei kovin paljon. Pari raitaväriä sain kuitenkin kulutettua ihan loppuun ja muitakin värejä on enää todella vähän jäljellä. Florica-laatikko on edelleen ääriään myöten täynnä, siellä kevennys ei vielä näy.


Malli on Novitan talvi 2004 lehdestä ja hyväksi todettu. Joustinneule joustaa mukavasti puettaessa mutta on sitten sopivan tiukka haalarin alla. Kuvaa otettaessa en ollut vielä ommellut kaulusta, mutta se on nyt tehty. Vetoketjua en ole vielä hankkinut, tarkoituksena on neuloa vielä pari haalaria ensi talvea varten. Ja koska sortumisvaara on yhtä suuri kangaskaupassa (enkä tarvitse ainoattakaan kangasta lisää) menen sinne sitten kun kaikki haalarit ovat valmiina.



Tänään tuli hieman istuttua autossa ja samalla valmistui kaksi pannulappua Novita Bambu-langan jämistä. Yhteispaino 42 grammaa.

Kokonaiskulutus kokonaiset 270 grammaa :)

Ei kommentteja: