Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

18. maaliskuuta 2010

Nollatili säilynee

En ole vieläkään päässyt neulomaan mitään. Peukaloa on lepuutettu yli neljä viikkoa, mutta mitään paranemiseen viittaavaakaan ei ole vielä tapahtunut. Lääkäriin yritin päästä kahden viikon kohdalla, mutta vaiva ei kuulemma ollut riittävän paha. Käskettiin lepuuttaa lisää ja sydä buranaa (jota vatsani ei kestä lainkaan, kuten ei muitakaan tulehduskipulääkkeitä). Ajattelin mennä yksityiselle, kunhan tämänhetkinen vielä tuntematon (soitan kohta labratulokset) muu sairaus hellittää.

Mutta lankaa en ole ostanut. :) Olen surffaillut muutaman kaupan sivuilla ahkerasti tekemässä ostoslistaa, mutta akuuttia ostotarvetta ei onneksi ole ilmennyt. Siihen on auttanut se, etten muista koskaan katuneeni langan ostamatta jättämistä, ostamista kyllä.

Siinäpä oma väliaikatiedotteeni. Toivottavasti muilla ovat kädet pysyneet kunnossa ja ostohimotkin kurissa. :)

3 kommenttia:

Hapero kirjoitti...

Voi ei! Tsemppiä!

Niina kirjoitti...

Voi ei tosiaan :(

Parane pian!

Eeva kirjoitti...

Eiköhän se tästä, jos ei tänä vuonna niin jonakin seuraavana. ;) Huomenna yritän varata lääkäriajan yksityiseltä, josko peukalolle löytyisi jotakin muuta parannusehdotusta kuin tuo pelkkä tehottomalta vaikuttanut lepuuttaminen. Sen jälkeen voin taas ottaa totisen pariviikkoisen lepuutusta.

Tänään mokomaan vaivaan kyllästyneenä neuloin loppuun uudenvuodenaattona aloittamani sukat. En ollut millään saanut niihin siistiä kärkeä, enkä tainnut nytkään niin onnistua, mutta tulipa saatua sekin työ pois päiväjärjestyksestä. Ja uudet, vihreät palmikkosukat käyttöön. :)