Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

31. tammikuuta 2008

Vaapukka esittäytyy

Hei! Täällä esittäytyy lankahamsteri länsirannikolta. Vuosien saatossa olen hamstrannut reilun 80 kg lankaa. Jota tässä nyt sitten olisi tarkoitus kuluttaa tai ainakin olla lisäämättä. Olen kyllä vakuuttunut siitä, että osa langoistani on lisääntynyt ihan keskenään- ei voi olla totta, että olisin itse ostanut koko tuon lankamäärän.

Tässä varastossa on se huono puoli, että tuntuu siltä, että koskaan varastoissa ei ole juuri sitä lankaa, joka sopisi uusiin projekteihin. Tai ainakaan sitä ei juuri silloin löydy kun tarvitsisi. Tai ainakin värit ovat ihan pielessä tai löytyy jokin muu hyvä syy hankkia uutta lankaa... Valitettavasti myös Sulo Vilen on meikäläisen hyvä tuttava ja hän ostattaa lankaa kun vain saa halvalla. Yleensä Sulo pakottaa ottamaan pätkärääkättyjä sukkalankoja, pörhöisiä mohairlankoja tai omituisen värisiä lankoja, joista voisi ehkä jotain tehdä jollekin toiselle lahjaksi.

Yritän tämän tempauksen aikana saada jonkinmoisen kirjanpidon langoistani aikaiseksi sekä vähentää jonkin kilon varastoja. Harvakseltaan bloggaan täällä. Ravelryyn olen pikkuhiljaa siirtämässä kuvia ja projekteja ja sieltä minut löytää Vaapukkana.

Ei kommentteja: