Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

29. tammikuuta 2008

Hän on täällä tänään...

jo kolmatta kertaa lähden toiveikkaalla mielellä mukaan Lankahamstereihin. Harvinaisen kovaa luuta tuntuu pää olevan, kun ei jatkuvan kertauksenkaan kautta opi...

Olen siis Pelagia, ja olen lankahamsteri, varsin paatunut sellainen. Reilu vuosi sitten lankavarastoni koko oli n. 82 kiloa lankaa, ja viime vuoden aikana neuloin, virkkasin tai muuten hävitin huushollistani lankaa liki 22 kilon verran, mutta pahasti epäilen, että ainakin puolet tuosta määrästä on hiipinyt vain erimuotoisena takaisin nurkkiini.

Tämän vuoden tammikuussa kannoin armotta kirppikselle jo yli 4 kiloa lankaa, mutta viimeisten kahden viikon aikana lankaa on tullut hankittua eri osoitteista jo melkein saman verran, joten mitä tästä opimme? Emme mitään... Älkää ottako esimerkkiä minusta!

Minusta, käsitöistäni, perheestäni ja kaikkiin näihin liittyvästä äksönistä voi lukea lisää blogistani Keskiäkäisen tunnustukset. Ja olipas mukavaa päästä tuplahamstereihin, kun täällä on jo niin monta entuudestaan tuttua: Ixu, Akka, Matuni, Kristel, Isognu nyt ainakin, ja tietysti on kiva, kun on myös uusia tuttavuuksia!

Strategiani lankahamsterien suhteen on sama kuin menneinäkin vuosina: neulon ja virkkaan lankojani valmiiksi tuotteiksi niin paljon kuin vain ehdin ja jaksan, niin pitkään kuin pystyn ja jaksan enkä osta yhtään uutta lankaa! Siinähän sitä on tavoitetta...

Ei kommentteja: