Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

29. tammikuuta 2008

Mukaan vaan taas

Olen tuplahamsterina toista kertaa. Viime vuoden kokemus oli mukava, ihan suurimmaksi yllätykseksi itselleni tikuttelin kilon rajan rikki. Nyt on vielä päivän pidempi jakso! Minkäänlaista koloa tai kuoppaa tai vajetta ei lankavarastoissani näkynyt tuolloin -ei varmaankaan tänäkään vuonna. Kukaan ei tiedä lankojeni määrää. En uskalla edes punnita/arvioida. Lankoja löytyy joka huoneesta melkein (ei saunasta,vessasta). Mutta jos jonkun kerän ja vyyhdin saisi kulutettua ja ehkä tilaa muullekin telkkarihuoneessa kuin langoille.
Olen tällainen 50-luvun puolella neulomisen aloittanut keski-ikäinen nainen, jolla on aikuiset lapset maailmalla ja aika sitova, mutta mielenkiintoinen työ (enää sormilla laskettavissa olevia vuosia). Neulominen on ykköskonsti työstä irtiottoon!
Nyt on suunnitelmia tehty hamsterikuulle urakalla ja innolla ja osasta langat valmiina. Mutta kesken on pari isompaa työtä ja sukat taas eilen aloitettuna, kun edelliset valmistuivat. Osan hamsterikuusta verottaa juuri nuo isommat keskeneräiset, joten en kyllä kiloa saa rikki. Kaikesta huolimatta kiva tulla mukaan! Sormet syyhyää.
Perjantainta odotellen Isognu.

Ei kommentteja: