Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

1. maaliskuuta 2011

Viimeiset siniset grammat


Raportoin vielä yhden neuleen, joka valmistui jo eilen aamulla, eli ei yhtään viime tipassa :) 

Sen verran on kevättä jo rinnassa, että oli neulottava helletoppi Novita Samoksesta.  Olisi ehkä pitänyt neuloa XS:n sijaan koko S mutta pelkäsin, ettei lanka riitä - olisi se riittänyt. Kulutus tähän oli hikiset 165g, eli ärsyttävä keränloppu jäi vielä. Kuvittelin tuunaavani toppia virkatuilla kukkasilla mutta se jäi nyt kuitenkin vielä odottamaan maaliskuuta :) 
Kamala, miten pullukalta näytän tässä kuvassa :-O


Olen tosi tyytyväinen tähän ensimmäiseen hamsterikuutauteni tulokseen. Vaikka ompelukone houkuttelikin usein enemmän kuin puikot, sain kuitenkin hyvin tehtyä lovea lankavarastoonkin. Yllätyin silti siitä, että varastoa on niinkin paljon kuin on... Pitäisi varmaan inventoida useammin - eli ensi vuonna uudestaan!! Paljon kiitoksia ihanille kanssaneulojille, upealle apuemolle ja päädiktaattorille! Kanssanne on ollut mukavaa ja inspiroivaa neuloa. Piipahtelen epäilemättä usein blogeisanne kurkkimassa.

Puikoille jäi vielä neule Dropsin Nepalista (aloitettu ennen hamsterikuukautta), tunika Rose Mohairista (jotenkin rasittava) sekä lapaset Nallesta. Lupaan koettaa saada nämä neulottua ainakin ennen seuraavaa hamsterikuukautta ;') Suunnitelmissa on tietysti vaikka mitä muutakin, kuten aina. Mutta nyt ajattelin alkuun seurustella vähän Berninan kanssa ja ommella lapsosille ja itselleni jotain kivaa.

Piipahtakaa joskus täällä ja heittäkää palautetta :D 

2 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Minä olen neulonut tuon saman topin ja vielä ihan samasta turkoosista Samoksesta. :) Mulla meni siihen neljä grammaa enemmän lankaa kuin sinulla. ;) Hieno lopputulos sinulla hamsterikisassa, nämäkin grammat on nyt siis merkitty.

whiteandblue kirjoitti...

No joo, minäkin jouduin heittämään nuo grammat arvioperusteella - vaakani on sellainen mallia 20g:n tarkkuudella näyttävä :) Mutta ilmeisesti osasin arvioida aika nappiin :D Kiitokset vielä kerran sinulle apuhamsteroinnista!