Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

1. maaliskuuta 2011

Loppuraportti

Nyt on kaikilta tämän blogin hamstereilta tullut viimeisetkin grammat tietoon, joten on aika tehdä yhteenvetoa siitä, mitä saimme aikaan yhdessä ja erikseen:


 • A-L 3647 g (17 projektia)
 • Katri 2483 g (33 projektia)
 • MariJ 2273 g (27 projektia)
 • Penita 1840 g (22 projektia)
 • Kookos 1787 g (15 projektia)
 • Miina 1521 g (79 projektia)
 • Tintin 1251 g (59 projektia)
 • Altocumulus 1175 g (9 projektia)
 • Something white, something blue 913 g (9 projektia)
 • Marianne 893 g (7 projektia)
 • Punanen 734 g (6 projektia)
 • Lape 731 g (10 projektia)
 • Satu 543 g (8 projektia)
 • Maija 500 g (13 projektia)
 • Rusina 471 g (7 projektia)
 • Pirjo-Riitta 229 g (3 projektia)
 • Meflen pudonnut

 • Yhteensä 20 991 g (324 projektia) eli 419 lankakerää á 50 g

Pitkään näytti siltä, että tämän blogin grammakuningattaruus menee kaksinkamppailuksi Katrin ja minun välillä, mutta A-L:llä olikin kannustusjoukoissaan itse Sylvi, jonka ansiosta hän ylsi ihan viime metreillä aivan järjettömältä tuntuvaan 3,6 kilon lukemaan (ja rapiat päälle)!!! Mahtavaa, kertakaikkiaan! Onnittelut, A-L! :) Täytyy kyllä nostaa hattua meille muillekin; meitä on kaksi kahden kilon ylittäjää ja peräti viisi kilon ylittäjää. Eikä kukaan jäänyt nollille, ja vain yksi putosi matkasta kesken kaiken. Kyllä saamme olla itsestämme ylpeitä! :)

Erityismainintana täytyisi antaa Maijalle täsmällisimmän kuluttajan titteli, sillä hän kulutti tasan puoli kiloa kuukauden aikana. :)

Projektien määrässä puolestaan Miina loistaa ihan ylivoimaisesti kirkkaimpana tähtenä peräti 79:llä projektillaan - onnea Miinalle tästä saavutuksesta! :) Tintin ylsi lasinkoristeiden ja heijastimien ansiosta kakkoseksi 59:llä projektillaan, mikä ei sekään huono saavutus ole - toinen satsi lasinkoristeita, niin olisit ottanut Miinan kiinni. :)

Kakkosblogin hurja yhteissaldo on yli 20 kiloa kulutettua lankaa (21 kiloa jäi vain 9 gramman päähän) ja pitkästi yli 300 projektia! Mahtavaa, naiset! :) Huomenna nähdään sitten koko hamsterikisan yhteenveto pääblogissa; voin jo vihjata, että nyt ei puhuta sitten enää kiloista eikä kymmenistä kiloistakaan, eikä projektien määrissä sadoista. ;)

Valtavan iso kiitos teille jokaiselle kakkosblogin hamsterille! :) Teidän apuemonanne on ollut tosi kiva olla, ja vaikka tässä näpyttelemisessä on ollut työtä (varsinkin eilen illalla kun kaikki raportoivat viimeisiään), niin on tämä ollut mukavaakin! :) Välillä on tuntunut siltä, kuin kaikki teidän kuluttamanne grammat olisivat olleet omiani, niin hyvältä on tuntunut nähdä teidän upeita valmistuneita töitänne ja huimia gramma- ja projektilukemia! :) Ja ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että meidän alablogi on kuluttanut yhteensä kaikista alablogeista eniten grammoja ja kasvattanut projekteja! :) (voi olla, että tilanne vielä muuttuu, jos kaikkien alablogien lukemat eivät ole vielä lopullisia - Edit: no menihän se ykkösblogi vielä meidän edelle grammoissa; projektimäärissä ollaan kuitenkin ihan omalla satalukemalla :) ) Tällaisessa joukossa oli hurjan mukavaa olla mukana, ja voisin jopa toisenkin kerran alkaa apuemon hommiin, kun tämä oli niin kivaa. :)

Lämpimät kiitokset ja terveiset lähetetään tietysti myös Kristelille tempauksen järjestämisestä sekä kaikille muille apuemoille ja kanssahamstereille toisiin alablogeihin! :)

Vielä lopuksi: Käsi ylös, kuka on jo tänään käynyt lankakaupoilla? :) (apuemo nostaa kätensä ja molemmat koipensakin... ;) )

Ihanaa keväänjatkoa kaikille ja neulomisintoa tästä eteenkinpäin!

t. Apuemo-MariJ

5 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Hih, minä en fyysisesti ole vielä käynyt, mutta tilauksen tein ja haen sen torstaina. :D Mutta sille langalle onkin ihan selvät suunnitelmat jo olemassa. ;)

Marianne kirjoitti...

minä kävin hakemassa sukkalankaa, sillä en vielä omista mustia villasukkia :D

kati kirjoitti...

Kehruuvilloja tilasin jo reippaasti yli kilon. Valmiit langat ei houkuttele.

Tintti kirjoitti...

Kiitokset apuemolle!

Miina kirjoitti...

Kiitokset kaikille tämän blokin hamstereille! Ideoita sain paljon! ;)Mutta ei, en ole vielä ostanut lankaa, noista vanhoistakin saa hyvin inspiraatiota! ;D Jos seuraavana keskittyisi keskeneräisiin neuletöihin, joita on yli 20! HUOH...