Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

5. helmikuuta 2011

Peittotilkkuja

Sainpas tässä toissayönä päähäni ihan vain vähän kokeilla, miten onnistuisi virkata jämälangoista isoäidinneliö. No, homma vähän ryöstäytyi käsistä ja unohtui mennä ihan nukkumaankin. ;)


Olemassaolevista jämälangoista syntyi peräti yhdeksän (9) tilkkua, jotka aion lahjoittaa Novitan, Marttojen ja Tekstiiliopettajaliiton tilkkukeräykseen, ja näin osallistua maailman suurimman tilkkupeiton tekemiseen. Olen jo yhdistänyt nämä yhdeksän tilkkua, mutta lasken nämä nyt hamsterisääntöjen tilkkuja koskevan säännön mukaan yhdeksäksi valmiiksi työksi, koska tämä ei ole valmis peitto. Aion jatkaa tähän lisää tilkkuja jossain vaiheessa, todennäköisesti vasta hamsteritempauksen jälkeen, eli siksi en tulkitse tämän olevan yksi valmis projekti vaan todellakin vain yhdeksän tilkkua osana jotain isompaa joskus valmistuvaa. :) Tai siis enhän itse tätä edes tee valmiiksi, kun se tulee siihen maailman isoimpaan peittoon.

Joka tapauksessa merkitsen nyt itselleni 142 grammaa hamsteritililleni. :)

Jos kiinnostaa, missä kaikkialla hamsterikuussa voikaan neuloa ja kartuttaa hamsteritiliään, käy lukemassa blogiani - edes pimeys ei estä hamsterikilpailijan käsiä työskentelemästä! ;)

1 kommentti:

Katri kirjoitti...

Noi isoäidin neliöt on vaan niin kauniita!