Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

2. huhtikuuta 2010

Mattimyöhäisen grammat

Hyvin pysyin mukana enkä ostanut gramaakaan lankaa itselleni, ystävälle yhden vaivaisen kerän lahjaksi. Eikä tehnyt edes mielikään. Tutkin omia varastojani ja totesin, että sama avoi jatkaa vähän pitempäänkin, joten en todellakaan ole menossa ihan heti lankakauppaan.

Loput grammat hamsterikuukaudelle jakautuvat seuraavasti: Just enough ruffles Malabrogista 151 g, miesten perussukat 7-veikasta 128 g ja Malabrigon jämistä vielä Fetching-kämmekkäät 42 g ja pääpanta 8 g ja vielä yksi röyhelöhuivi Ricon Diana-langasta 150 g eli uutta yhteensä 469 grammaa ja koko hamsterikuukauden tulos 674 grammaa. Aika vaatimaton tulos, mutta kun kisan ulkopuolella kudoin vielä melkein kokonaisen pitsihuivin ja aloitin toisenkin työn seitinohuesta langasta, niin olen itseen tyytyväinen.

Hamsterikuukauden idean siivittämänä kävin läpi myös keskeneräisten töitteni korin ja purin yhden virkatun huivin alun ja kolme aloitettua sukkaparia ja aion käyttää langat mieluisampiin töihin, vaikka yleensä purkaminen on minulle ihan kaikkein kamalinta ja mielummin pidän sata työtä kesken kuin myönnän itselleni, etten ikinä saa joitain töitä valmiiksi. Kaiken kaikkiaan siis oikein hyvä hamsterikuukausi!

Kiitos ylihamsterille Kristelille ja apuemännille mukavasta kuukaudesta ja myös hamsterikavereille tsemppauksesta! Hurjia määriä taas kului varastolankoja!

Ei kommentteja: