Pikaohjeet tämän blogin kirjoittajille:

- Käytä aina tunnisteen etuliitteenä 11, esim. 11valmiit, 11esittely jne.
- Käytä yhtenä tunnisteena aina 11OmaNimesi, esim. 11MariJ
- Raportoidessasi valmistuneita käytä tunnisteena 11valmiit
- Erota tunnisteet pilkulla, esim. 11MariJ, 11valmiit

Kysymyksiä varten tavoitat apuemon sähköpostilla marska_77 (at) yahoo.com

7. maaliskuuta 2008

Onnittelut onnistuneille!

Olin sitten hiljainen hamsteri. Luin kyllä muiden huikeita edesottamuksia. Hienoa!
Yhtään en lankaa ostanut, enkä ole ostanut vieläkään. Lankavarastoni hupeni n. 2 kilolla, mutta ei minun toimestani, vaan äiti otti suosiollisesti reilun osan ja neuletapaamisystävälle meni parisataa grammaa.

Yhtä työtä kituutin koko kuukauden, eikä siitäkään olisi saanut kuin ehkä sääligrammoja, oli aloitettu tammikuussa. Ja niinkin pienestä työstä oli kyse kuin vaippahousut!

Olin vakaasti päättänyt että neulon ne ensin pois ja sitten voin aloittaa jonkun hamsterityön. No, helmikuun aikana mies sairasti viikon verran kunnon nuhaflunssaa ja vajaan viikon mahatautia, ja loppukuu paikattiin sitten rästiin jääneitä töitä. Eli kotitöitä ja lapsenhoitoa riitti. Neuloin sitkeästi, tyyliin 10s (tyttö lattialla) ja vielä toiset 10s (utelias tyttö sylissä) ja työ pois (vaipanvaihdolle tai muuten huolehtimaan). Ei tuolla tahdilla työt etene. Illalla väsy olikin sitten niin hurja ettei neule oikein puhutellut.

En marise enkä natise, vauva on ihana, olin itse terve ja tyttö myös. Nähtiin kavereita, ulkoiltiin ja elettiin normaalia elämää. Ajattelin vain raportoida, että miksi sitten nollasuoritus. Ensi vuonna paremmin sitten. (Jos vielä tarvetta hamsterikuukaudelle esiintyy :D )

Ai ne villahousut? Ensimmäinen lahje on melkein valmis. Hyvää kevättä kaikille.

2 kommenttia:

Muimi kirjoitti...

Hiljaisempia kuukausia osuu varmasti kaikille, sinulle vain sattui "sopivasti" hamsterikuulle :) Tsemppiä villahousujen viimeistelyyn!

Muimi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.